DM+ waar staat dat nou eigenlijk voor?

0
760

Tot 2016 was DM+ onder bekend onder de naam MailSupport. Maar naarmate er steeds meer activiteiten ontplooid waar de naam MailSupport niet meer bij paste werd de roep sterker om de naam te veranderen.

De voor de hand liggende uitleg van de letters in de naam DM+ is Direct Mail of misschien Direct Marketing. En dat vinden we op zich prima, maar het is niet het hele verhaal. Want DM staat net zo goed voor Digital Marketing, Document Management of Data Management.

Met websites, crossmedia campagnes en een sterke focus op workflow oplossingen en op maat gemaakte automatiseringstrajecten is DM+ heel wat meer dan de “mailboer” van 20 jaar geleden. DM+ is een “Allround Marketing service Provider” welke bedrijven helpt met groeien en het wegnemen hindernissen op het gebied van uitvoerende communicatie.

Wilt u ook weten hoe wij uw business kunnen helpen met groeien? Neem contact met ons op.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here