Yourpost, Hoe AVG-Proof is uw Direct Marketing?

Waarschijnlijk bent u al behoorlijk druk geweest met de AVG. Registers aanleggen, verwerkersovereenkomsten sluiten, processen aanpassen. Heeft u met DM+ of Mailweb geen verwerkersovereenkomst gesloten? Dan is dat geen probleem. Wij hebben de verwerkersovereenkomst opgenomen in onze Algemene Voorwaarde. Welke van toepassing zijn op iedere transactie die u met ons doet.

Wat mag wel en wat mag niet?

Ook heeft uw misschien besloten dat u een aantal dingen, zoals het versturen van bepaalde e-mailings, niet meer mag vanwege de AVG. De kans groot is dat deze conclusie niet helemaal de juiste is.

Yourpost is een online tool om postale en digitale mailingen AVG-proof te maken. Yourpost heeft samen met de in de AVG gespecialiseerde advocaten van Boeseliske Van Vlijmen een wizard ontwikkeld om na te gaan of u een rechtmatige grondslag heeft en de bijbehorende belangenafweging te maken. Ook heeft u de plicht om de belangenafweging die hier bij hoort beschikbaar te stellen voor de ontvanger (AVG: betrokkene).

Naast de rechtmatige grondslag is er nog iets waar u rekening mee moet houden als u persoonsgegevens verwerkt voor postale of digitale mailingen. U heeft de wettelijke plicht om het net zo makkelijk te maken om je als ontvanger (AVG: betrokkene) uit te schrijven (AVG: bezwaar maken) als het is om je in te schrijven. Met Yourpost wordt het voor uzelf en voor de ontvangers van uw mailingen makkelijk om uw belangenafweging beschikbaar te stellen en, mocht de ontvanger dat willen zich voor uw mailing uit te schrijven (AVG: bezwaar te maken).

 

Kijk nu op business.yourpost.nl voor de details. De dienst is vanaf 1 oktober live

 

 

 

Share this post