De Hybride Nieuwsbrief

0
1546

Baalt u er ook zo van dat uw digitale nieuwsbrieven zo slecht gelezen worden? Met de hybride nieuwsbrief versturen wij uw email echt vanuit uw eigen domeinnaam. Waardoor de kans dat deze wordt geopend aanzienlijk hoger wordt. Daarnaast kunt u automatisch iedereen die uw digitale nieuwsbrief niet heeft geopend na een door u opgegeven termijn alsnog een papieren versie sturen.

Uiteraard kunnen we de hele opmaak en periodieke verzending voor u verzorgen. Maar wilt u het wel zelf doen, dan kunnen we een template voor u maken waarbij u zelf via het MarketDirect clientportal zelf de content toevoegt voor de email en de papieren nieuwsbrief. En bepaald u ook zelf wanneer deze verzonden worden.

De papieren nieuwsbrief printen wij in 200 grams HVO papier op onze T2-inkjet printer en worden direct voorzien van een adres. Vervolgens wordt deze tot een A4 folder gevouwen en gesloten met 2 sluitzegels. De nieuwsbrief wordt vervolgens als selfmailer verstuurd met Sandd, zodat de ontvangers uw nieuws direct in handen hebben. Op deze manier kunnen we u de voordeligste verzending aanbieden.

Meer weten over een op maat gemaakte hybride nieuwsbrief oplossing voor uw bedrijf? neem contact met ons op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here