Gepersonaliseerde afbeeldingen

0
1304

Trek de aandacht met Gepersonaliseerde afbeeldingen

Toegegeven, een gimmick. Maar wel een leuke. En een die wérkt. Met een gepersonaliseerde afbeelding tover je geheid een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Stel: je organiseert een evenement bij jou op de zaak. Hoe leuk is het dan om een uitnodiging te versturen met daarop een afbeelding van een agenda, waarin de naam van de ontvanger al bij de juiste datum staat? Het personaliseren van afbeeldingen is een leuk trucje. Je creëert er een mailing bij waar mensen nét even langer naar blijven kijken. Op het gebied van gepersonaliseerde afbeeldingen zijn de keuzes eindeloos: van foto’s van voetbalstadions (met een tekst in de tribune) tot foto’s van verkeersborden met namen of foto’s van bekenden.

Nee, een nieuwe klant levert een gepersonaliseerde foto natuurlijk niet meteen op. Maar aangezien de eerste stap van goede marketing altijd ‘aandacht’ is, zijn gepersonaliseerde afbeeldingen wel degelijk waardevol. Als ze ervoor zorgen dat de ontvanger daardoor jouw mailing een paar seconden langer in handen heeft, dan is de kans ook groter dan ze doorlezen. Een leuke gimmick met resultaat.

DM+ heeft een uitgebreide bibliotheek met afbeeldingen tot zijn beschikking, maar ook uw eigen afbeeldingen kunnen zo aangepast worden dat ze gepersonaliseerd kunnen worden.

Maak voorbeelden met uw eigen naam op de site van The Postcard Guys

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here