Gepersonaliseerde routekaarten

0
1021

Eén van de grootste voordelen van direct mail is dat het in hoge mate te personaliseren is. Tot de meest effectieve (en leukste) personalisatie-mogelijkheden behoren routekaarten. Zij brengen mensen naar jouw winkel of event.

Uit onderzoek blijkt dat afstanden – en vooral reistijden – door praktisch iedereen als verder worden ingeschat dan ze daadwerkelijk zijn. Zodra iemand op een postcard ziet dat je winkel slechts twintig minuten rijden is in plaats van het ingeschatte ruim halfuur, is de kans dat hij langskomt meteen een stuk groter. Met een gepersonaliseerde routekaart verplaats je je in de schoenen van de klant, je denkt met hem mee. Daarmee lever je net dat stukje service dat klanten maar al te vaak missen.

Gepersonaliseerde routekaarten worden per adres berekend en geproduceerd. Dit betekent dat de kaart en de afgebeelde afstand, reistijd en route voor iedere ontvanger zijn gepersonaliseerd. De routekaarten zijn meer dan een leuke gimmick. Dankzij de persoonlijke benadering verhoogt het routekaartje (verkrijgbaar in 2D en 3D) de loyaliteit van de klant, alsmede de respons. Een gepersonaliseerde routekaart is de kers op de taart van uw mailing

DM+ is de exclusief Nederlandse reseller van deze gepersonaliseerde routekaarten en omdat u zelf volledig de look-and-feel bepaald. Passen de kleuren, teksten en zelfs de pointers zich helemaal aan aan uw wensen en huisstijl.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here