Laat uw werk vloeien

0
802

W


orkflow oplossingen voor iedereen.

In ieder bedrijf komt het nog voor, af en toe moet er nog wat fysiek op de post. Een formulier, een brief, een klein deel van de facturen. Of de herinnering als iemand de nog niet betaald heeft.

En omdat het versturen van fysieke post voor de meeste bedrijven een secundair proces is geworden, kosten ze extra veel tijd. Briefpapier, envelop zoeken. Hoeveel postzegels moeten erop? Of doen we dit met die frankeermachine waar we nog steeds te veel geld voor betalen?

DM+ heeft de ideale workflow oplossing voor alle postale stromen: of het nou om 5 of 50.000 brieven per dag gaat. U installeert een printerdriver van onze Planetpress workflow server. Vervolgens krijgt u een dialoogvenster te zien, waar u kiest wat u ermee wilt. Alle standaardinstellingen staan al ingesteld. U klikt op OK en u bent klaar. Bij DM+ ontvangen we alle opdrachten van alle klanten en verwerken deze in een “white-paper” oplossing. Dit betekend dat we zowel de brief als de envelop on-demand printen en zorgen dat hij op de gewenste manier op de post gaat.

Niet alleen voor post.

Op deze manier kunt u niet alleen post maar ook handleidingen, cursusmateriaal, of hele boeken door ons laten produceren. Zit u in de regio Zoetermeer, dan brengen we het bij u langs, zit u verder weg, dan gaat het zodra het klaar is met een pakketje op de post. Razendsnel, makkelijk en een enorme besparing.