Lagere portotarieven met DM+Porto

Zoals u waarschijnlijk wel weet is Sandd overgenomen door PostNL.
Dus vanaf nu kan er geen post meer verzonden worden met Sandd. En lijkt het erop dat alle partijpost via PostNL verzonden moet worden, met enorme prijsstijgingen die daarbij horen.

Maar gelukkig is er een alternatief.

Wat namelijk minder bekend was, is dat Sandd eigenlijk nooit alle post zelf heeft rondgebracht. Zij werkten samen met lokale of gespecialiseerde verspreiders die een groot deel van de distributie op zich namen. En deze bedrijven zijn geen onderdeel van de overname door PostNL. Zij hebben de krachten gebundeld en bieden nu via een geselecteerd aantal postverwerkende bedrijven hun diensten aan. DM+ en Mailweb.nl behoren hier ook bij. En wij bieden dit product aan onder de naam DM+Porto

DM+Porto
In de praktijk betekent dit dat wij met DM+Porto – afhankelijk van de grote van uw mailing – 20 tot 30% goedkoper kunnen aanbieden dan wij kunnen met de PostNL 48/72-uurs tarieven bij gelijke of betere bezorgkwaliteit. Deze kwaliteit is geborgd doordat dit netwerk bestaat uit bedrijven die lokaal gespecialiseerd zijn en de rest van de post, waar het netwerk (nog) geen dekking heeft alsnog door PostNL wordt bezorgd. (Eigenlijk wordt uw post al jarenlang op deze manier bezorgd, maar nu weet u ook gewoon dat het zo is.)

Wat is er dan wel anders?
Natuurlijk zijn er wel een paar dingen net even anders dan verzending met PostNL. We zetten ze even voor u op een rijtje:

 • Uw adressenbestand moet voor het printen worden verrijkt met een bezorgcode.
  (Dit regelen wij voor u.)
 • Uw mailing moet gesorteerd en specifiek afgebundeld worden
  (Dit regelen wij ook.)
 • Er moet een ander port betaald logo op uw mailing. Wanneer u zelf enveloppen wil laten drukken, dient u hier rekening mee te houden.
 • Er geldt een verspreiding van 2x per week:
  • Maandag aanleveren -> donderdag en vrijdag bezorgen.
  • Donderdag aanleveren -> dinsdag en woensdag bezorgen.

Mocht u interesse hebben neemt u dan contact met ons op (vragen@dmplus.nl, 079-3601231). Wij zijn er zeker van dat we u een passend aanbod kunnen doen.

Share this post