Het Input-Output-Monster van DM+

0
1028

B

ij DM+ hebben we een servertool, die zich eigenlijk op geen professionele manier laat beschrijven (zonder dat het heel saai wordt). Daarom hebben we het maar ons Input-Output-Monster genoemd. Stelt u zich voor: U kunt er instoppen wat u wilt: e-mail, pdf, postscript, AFP, een databestand en zelfs reeds geprint papier! En dat kan op de manier die u wilt. U kunt het naar het monster printen (print-driver), mailen, uploaden en zelfs faxen!

Vervolgens haalt het Monster alle gewenste data uit de input die hem wordt aangeboden en maakt ervan wat u maar wilt en in de opmaak die u wilt. zoals E-mail, PDF, postscript. Dat zetten wij vervolgens weer op papier, of we versturen het als email. Zoals u wilt en we samen ingeregeld hebben.

Wilt u meer controle over uw output en de manier waarop die gegenereerd wordt? Zonder dure investeringen te doen in verder goed werkende systemen? Dat kan nu. U bespaart niet alleen op de productie en verzending maar ook de hoge ontwikkelkosten die leveranciers van dit soort maatoplossingen vragen.

Het monster staat 24 uur per dag voor u klaar om uw input op te pakken en er prachtige output van te maken.

Weten of ons monster ook uw input aankan? Bel ons, dan gaan we het met u testen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here