LinkedIn
Facebook
Twitter
Mail DM+
Bel DM+

079 - 362 02 00

vragen@dmplus.nl
Loodstraat 2, 2718 RW  Zoetermeer

DM+ logo

079 - 362 02 00
Loodstraat 2

2718 RW  Zoetermeer

+

Menu

Telefoonstoring

Wij zijn op dit moment helaas niet telefonische bereikbaar via de vaste lijn.

Bel 0610944702  

DM Maps - gepersonaliseerde routekaarten

Unieke gepersonaliseerde routekaarten voor uw mailing – dat is DM Maps. ‘Customized’ routekaarten verhogen de loyaliteit én de response op uw mailing.

DM Maps is verkrijgbaar in alle oplages: of het nu gaat om enkele honderden of miljoenen variabele image-based kaarten, wij maken van uw mailing een interactieve crossmedia campagne. Door de mailing met DM Maps te personaliseren, trekt u nog meer aandacht en laat u geheid een goede indruk achter.

Start met DM Maps

Zo werkt DM Maps

Kies uw kaart en bepaal uw 'look en feel'

Stel zelf of laat uw adressenbestand samenstellen

Adressen worden naar geo-codes omgezet

Wij generen de gepersonaliseerde kaarten

Wij leveren de kaarten via onze beveiligde vault of verwerken deze in uw mailing

Krachtige en effectieve routekaarten

Gebruik deze krachtige en effectieve routekaarten voor uw direct mailing. U heeft de keuze uit kaarten in 2D of in 3D. De routekaarten van DM Maps kunnen op verschillende manieren worden ingezet. Zo kunt u ze gebruiken om klanten te laten weten waar u precies zit, maar ook als routebeschrijving van het adres van de ontvanger naar uw winkel of evenement.

Fantastische routekaarten optie voor gebruik in mailingen

DM Maps kan wereldwijd worden gebruikt en u heeft de keuze uit vele soorten routekaarten. Kies voor routekaarten, omgevingskaarten en routebeschrijvingen voor nog meer beleving. Voeg daar kleurrijke icoontjes, leuke foto’s of uw eigen logo aan toe voor een extra boost. Onze designers bespreken graag de mogelijkheden.

Lokaliseer iedere klant persoonlijk

DM Maps kan het thuisadres van de ontvanger tonen plus andere POI's (points of interest). Zo biedt de kaart bijvoorbeeld een uitgelezen kans om meerdere filialen in de omgeving te tonen. DM Maps geeft uw mailing bovendien een extra persoonlijke tint en zorgt voor meer bezoekers naar uw winkel of bedrijf.

Gepersonaliseerde geo diensten

Wist u dat mensen de afstand tot uw zaak vaak groter inschatten dan dat die in werkelijkheid is? DM Maps maakt gebruik van dynamische routetechnologie. Zo helpen we de ontvanger bijvoorbeeld bij het vinden van het dichtstbijzijnde filiaal. Wij kunnen ook de routebeschrijving, reistijd, afstand en geografische coördinaten gebruiken in uw mailing. Zo krijgt u uw doelgroep in beweging!

Unieke kaarten voor uw mailing

DM Maps is gebaseerd op de beste en meest up-to-date data van HERE. Dit betekent dat elke kaart uniek en persoonlijk is. Niet alleen de (route)kaart zelf, maar ook de kleuren, lettertypes en icoontjes. We maken deze, indien gewenst, op basis van uw huisstijl en wensen. Wij zorgen er voor dat de routekaarten uw merk uitstralen en dat ze de aandacht trekken van de ontvangers!

Dus kies DM Maps voor nog meer mailsucces!

Een gepersonaliseerde routekaart is de kers op de taart van uw mailing. Gebruik variabele routekaarten voor elk afzonderlijk adres in uw mailing en laat zo de dichtstbijzijnde filialen zien, of geef een routebeschrijving vanaf het huis van de ontvanger rechtstreeks naar uw winkel. Onze aandachtstrekkende kaarten werken voor elke branche en zorgen voor meer traffic naar uw bedrijf of evenement.

© Copyright 2018 - Onderdeel van DMHQ

Op al onze transacties zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.
Weten hoe wij om gaan met uw gegevens? Lees onze privacy statement

© Copyright 2018 - Onderdeel van DMHQ

Op al onze transacties zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.
Weten hoe wij om gaan met uw gegevens? Lees onze privacy statement