Mailweb.nl: Van drukwerk tot deurmat.

0
1938

D

irect Mail, dat regelt u gewoon online “Van drukwerk tot deurmat”.

Dat u drukwerk gewoon online kon bestellen, dat is al een aantal jaar de gewoonste zaak van de wereld. Maar Mailweb.nl gaat een stap verder. Met mailweb.nl regelt u niet alleen het drukwerk, maar ook de postale verwerking en de verzending in een keer en online.

Mailweb heeft de processen geoptimaliseerd, zodat u altijd de juiste materialen kiest en de laagste kosten betaald. Vergelijk uw huidige Total-Cost-of-Mail (TCoM) maar eens met de tarieven van mailweb. Grote kans dat u naast uw kostbare tijd en een hoop gedoe ook nog eens 30 tot 50% van de kosten zult  besparen.

Betalen na controle

Omdat wij er zeker van willen zijn dat uw mailing vlekkeloos verloopt, controleren wij u order en bestanden nadat u deze via de mailweb.nl heeft aangemaakt en geüpload. Pas als uw opdracht door een van onze ordermanagers is gecontroleerd krijgt u een betaal-link toegezonden. Geen vergissingen, geen aanpassingen en vooral geen verrassingen achteraf. Gewoon de beste offline service en het gemak van een online rondshoppen tegen de best mogelijke prijzen.

DM+ verzorgd voor mailweb.nl de postale verwerking en het ordermanagement. Het drukwerk wordt uitbesteed bij gerenommeerde en voor dat product gespecialiseerde bedrijven. Al het drukwerk wordt door DM+ voor u nagekeken en u ontvang, nog voordat uw mailing op de deurmat van uw adressenbestand valt een aantal bewijsexemplaren. De verzending van uw mailing gaat standaard het netwerk van Sandd.

Zo combineert kwaliteit, gemak en de scherpste prijzen tot 1 handige online tool. Met handige herhaal-order functionaliteit, de mogelijkheid om periodieken te versturen en een steeds breder assortiment.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here