Snelste printer ter wereld geïnstalleerd bij DM+

De nieuwe printer van DM+
levert 320 afdrukken per minuut

Uit het Persbericht:
Directmarketingbureau DM+ uit Zoetermeer heeft een wereldwijde primeur in de wacht gesleept met de recente installatie van de RISO T2. Met een duizelingwekkende 320 afdrukken per minuut (ruim vijf per seconde) is het de snelste cut-sheet printer ter wereld. “Right here, in Zoetermeer”, zegt directeur Jeroen Balke trots.

De RISO T2 is niet alleen de snelste printer ter wereld, het betreft wereldwijd ook de allereerste installatie van de innovatieve machine. Naast de razendsnelle afdrukprestaties valt de printer op vanwege zijn kleine footprint, zowel in fysiek als milieutechnisch opzicht. Het apparaat neemt amper drie vierkante meter in beslag en gebruikt slechts één negende van de energie van de mastodonten die op minder duurzame wijze mindere prestaties leveren.

Indrukwekke
“Toen we hoorden van de specificaties en de kwaliteit zagen van de proefdrukken, hebben we niet lang hoeven nadenken”, vertelt Jeroen Balke, directeur van DM+. “Dankzij deze printer nemen de kosten per afdruk spectaculair af en kunnen we prijzen bieden die tot voor dit moment ondenkbaar waren in onze branche.”

RISO, de producent van de T2, is zeer te spreken over de eerste installatie. “We zijn enorm trots dat de RISO T2, na uitvoerige testen, eindelijk zijn werk kan doen in de omgeving waar hij het beste tot zijn recht komt: een professioneel en vooruitstreven direct-marketingbedrijf. DM+ is voor ons een mooi uithangbord. We zien ernaar uit om prospects mee te nemen naar Zoetermeer, om ze de indrukwekkende prestaties van de T2 met eigen ogen te laten zien.”

Groeiende vraag
De combinatie van de RISO T2, geavanceerde software-oplossingen en een uitgebreid machinepark stelt DM+ in staat om steeds kortere doorlooptijden te realiseren voor projecten van diverse omvang. Balke: “Dankzij de RISO T2 kunnen we voldoen aan de snel groeiende vraag naar whitepaper DM-oplossingen en geprinte documentatiemappen en boekwerken.”

Voor de levering zijn DM+ en RISO een partnership aangegaan. Carl Bosboom van RISO: “Zo garanderen we de beste resultaten voor DM+, zijn klanten en toekomstige eigenaren van de T2.”

Ook voor de klanten van DM+ is de nieuwe printer goed nieuws. Niet alleen kan DM+ met deze machine meer sneller produceren. Ook de kosten van kleurenprints daalt door deze machine aanzienlijk. Waardoor het drukken, opslaan en transporteren van voorgedrukt briefpapier tot het verleden kan behoren.

Share this post