DM+ MarketDirect Client Portal: Uw eigen crossmedia systeem.

0
775

D

e Client Portal van het MarketDirect Crossmedia systeem is een unieke stap voorwaarts in de controle die uw als klant heeft over uw eigen e-mailings, landingspagina’s of gehele crossmediacampagnes. Door gebruik te maken van de Client Portal, bepaald u zelf wanneer uw welke campagne verstuurd en aan welke doelgroep.

DM+ ontwikkeld de template voor uw nieuwsbrief, landingspagina en andere elementen van uw crossmediacampagnes. Vervolgens kunt u zelf de tekst en afbeeldingen aanpassen en zelfs personaliseren. Vervolgens kiest u op basis van filters naar welk deel van u bestand uw de mailing wilt sturen en gaat de rest vanzelf. Zo kunt u voor verschillende klantengroepen verschillende uitingen maken, de filters kunnen gemaakt worden op basis van ieder kenmerk uit de database.

Op deze manier kunt u niet alleen e-mails versturen, maar ook fysieke poststukken kunt u rechtstreeks uit onze printers of digitale persen laten rollen.

Met de Client Portal heeft u dus eigenlijk een eigen crossmedia systeem, zonder het gedoe om zelf een professionele vormgeving te maken of ontwikkelingskosten om de verschillende media aan elkaar te koppelen.

U kunt niet alleen mailings versturen maar ook de statistieken van uw campagnes bijhouden bijhouden, zien wie er gerespondeerd heeft op uw campagne en exports maken van uw data.

Benieuwd hoe de portal werkt? We hebben een voorbeeld campagne gemaakt. Waar u mee kunt ‘spelen’. Meer weten? neem contact op met Jeroen Balke – 079 360 12 33