Combi Bind en DM+ kondigen strategische samenwerking aan.

0
989

O

m grafische bedrijven nog beter van dienst te kunnen zijn kondigen Combi Bind en DM+ een strategische samenwerking aan.

“Grafische bedrijven zijn steeds meer op zoek naar een totaaloplossing voor de grafische afwerking en postale verwerking.” Zo zegt Bart van Engelen, directeur van Combi Bind. Jeroen Balke van DM+ vult aan: “En tegelijkertijd zien we dat zowel binden als postale verwerking beide hun eigen specialisme en vakkundigheid vereisen. ” Daarom kiezen Combi Bind en DM+ ervoor om de samenwerking die al 20 jaar bestaat verder uit te breiden en vast te leggen.

Twee keer zo sterk, maar met dezelfde flexibiliteit als voorheen “Door deze samenwerking kunnen we elkaars diensten aanbieden en heeft de klant gewoon één adres voor de volledige verwerking van mailings en fulfilment opdrachten” zegt van Engelen. “We zitten op minder dan 10 minuten van elkaar en staan soms meerdere keren per dag bij elkaar voor de deur. Daar hoeven we de klant dus niet voor lastig te vallen.” zegt Balke. Hij vervolgt: “We kunnen snel schakelen, en in spoedgevallen hebben we samen maar een paar uurtjes nodig om van drukvellen een kant en klare mailing te maken.“

Combi Bind is gespecialiseerd in het maken van gehechte, garenloze en genaaide brochures, en daarnaast ook de ideale partner voor lamineren, vouwwerk, rillen en stansen. DM+ is gespecialiseerd in data, printen, sealen, couverteren, sluitzegelen, fulfilment en het inrichten en beheren van crossmedia producties.

Met deze strategische samenwerking zijn beide bedrijven de ideale mailing-leverancier geworden voor grafische bedrijven.

Voor vragen kunt u contact opnemen met: Bart van Engelen van Combi Bind, b.van.engelen@combibind.nl 079 – 343 98 09 of met Jeroen Balke van DM+, jeroen.balke@dmplus.nl 079-3601233

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here