Kleurenprinten of digitaal drukwerk?

0
1654

B

ij veel bedrijven zijn deze twee hetzelfde en wordt de term “digitaal drukwerk” gebruikt om meer te kunnen vragen voor een kleurenprint. Maar bij DM+ zijn het twee heel verschillende producten. Producten met eigen specifieke kenmerken, toepassingen en prijzen.

Wilt u brieven laten printen, of manuals, studiemateriaal of hand-outs van een presentatie?

Voor al uw “gewone” printwerk adviseren wij u dit te laten kleurenprinten. Kleurenprinten doen we bij DM+ op de spiksplinternieuwe en snelste losblad inkjet printer ter wereld; De Riso T2, en kunnen wij op ongestreken papier (zoals briefpapier) van 80 tot 200 grams* in A4 tot SRA3 formaat. Een kleurenprint bij DM+ kost u gegarandeerd minder dan een kleurentik op uw eigen kleurenlaser machine. En is tot wel 10x goedkoper dan een “digitale drukwerk” afdruk.

Dit betekend dus dat uw hele brief, inclusief het logo in kleur al een paar cent kan geprint. Geen gedoe meer met voorraad, geen drukkosten,

veel goedkoper, ook als het geen miljoenen stuks zijn.

Digitaal drukwerk

Op onze digitale pers, de Ricoh 9110, is de kwaliteit nagenoeg gelijk aan offset drukwerk, maar dan met de mogelijkheid om te personaliseren, kleine oplages te produceren, of ieder exemplaar om andere manieren uniek te maken. Deze gebruiken we onder andere voor de Postcards van The Postcard Guys, leaflets, folders, selfmailers en gepersonaliseerde magazine’s op gesteken MC papier (het glimmend papier uit de meeste magazines). Ook bijvoorbeeld ook voor het produceren van de omslagen van studiemateriaal waarvan we het binnenwerk op de Riso T2 hebben geproduceerd. De Ricoh 9110 kan praktische iedere papiersoort aan en zelfs een aantal soorten plastic.

Print is bijna nooit het eindproduct. Alle postale verwerkingen na het printen doen we “in-house”. Voor magazines, hard- en softcover boeken en andere grafische afwerkingen werken we samen met onze strategische partner Combibind. Door de intensieve samenwerking met Combibind en de geringe afstand tussen de bedrijven levert dit geen vertraging op in het productieproces maar door het gebruik van ieders expertise wel het best mogelijke resultaat.

* Het gramsgewicht van een papiersoort geeft aan hoeveel het weegt per vierkante meter. In de praktijk betekend het dus dat het een dikkere of dunnere papiersoort is. Standaard briefpapier is 80 of 90 grams.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here